Recensies

Recensies waar we trots op zijn.

Zichtbaar24  werkt samen met meer dan 500 bedrijven groot en klein, en daar zijn we trots op! Door de jaren heen hebben we samen met onze partners online successen geboekt. Lees onze laatste recensies van klanten nu en verder terug in de tijd.

Facebook campagne

MySugarBox.

My Sugarbox is een nieuw idee, een gat in de markt. Je hoeft niet meer de deur uit om een eigen pakket met het lekkerste snoep in huis te halen. Denk aan halal snoep, vegan snoep en het lekkerste gesuikerde snoep. Ook suikervrij is mogelijk, zeker wanneer je verantwoord wilt snoepen. Het idee was er, en samen met Zichtbaar24 heeft My Sugarbox een nieuwe website laten maken, gevolgd door zowel Facebook Ads als SEO. Een unieke en multidisciplinaire samenwerking. We zijn trots op My Sugarbox als partner.

laptop met afbeelding van mySugarBox en snoepjes

Bekijk alle online marketing cases.

Of filter op een gewenste vakgebied

Rijschool Spaarne

Direct beginnen zonder wachttijd, dat is het streven van rijschool Spaarne. Dankzij dezelfde rijinstructeur en flexibele reistijden staat Rijschool Spaarne bekend als een bewezen adres voor Haarlem en omstreken.

Lees meer over onze partners >

KPC Groep

Na een eerdere succesvolle samenwerking tussen KPC Groep en Zichtbaar24 zijn we per december 2020 opnieuw een partnership aangegaan. KPC Groep staat als landelijk opererend onderwijsadviesbureau met twee benen in het onderwijs.

Lees meer over onze partners >
Geen berichten meer om te tonen

Samen werken met Zichtbaar24?

Neem dan snel contact op.

We zijn jou voor.

tekst Nationale zorggids in het grijs dat partner is van zichtbaar24

Wij zijn trots op al onze klanten! Benieuwd naar ons werk?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24