Smart & Zo

Smart & Zo

Nog meer recencies bekijken >

Recensies

Smart & Zo.

Smart & Zo en Zichtbaar24 werken sinds 2020 samen aan de promotie van medicinale en natuurlijke producten als CBD olie en paddenstoelsupplementen. Een interessante en opkomende markt, waar Zichtbaar24 zich met het platform de Nationale Zorggids graag aan wil conformeren. Hoe ziet die samenwerking eruit?

Over Smart & Zo.

Als groothandel in natuurvoeding en natuurlijke gezondheidsproducten is Smart & Zo een opkomende speler. Hoewel niet iedereen ermee bekend is, maakt de mensheid als sinds jaar en dag gebruik van producten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur. Zo zijn er vanuit oude Chinese dynastieën al verhalen bekend over het gebruik van paddenstoelen ter bevordering van de gezondheid. Ook de Westerse markt raakt steeds meer bekend met de voordelen van natuurlijke (verzorgings)producten. Reden genoeg om hier aandacht aan te schenken.

Aansprekende partner van Nationale Zorggids.

De Nationale Zorggids is één van de aangesloten kanalen van Zichtbaar24, en dit is in potentie een belangrijk platform voor bedrijven die actief zijn in de gezondheidsbranche. Voor Smart & Zo biedt de Nationale Zorggids diverse mogelijkheden om haar producten onder de aandacht te brengen van de eigen doelgroep, namelijk mensen die geïnteresseerd zijn in alles dat te maken heeft met gezondheid. Zichtbaar24 is blij met een partner als Smart & Zo. Hoe verloopt de samenwerking?

Voor de promotie van één of meerdere producten uit het assortiment van Smart & Zo, betrekken zij Zichtbaar24 bij de creatie van aansprekende teksten. Binnen deze teksten wordt verder ingegaan de werking, functionaliteit en gezondheidsvoordelen van diverse producten uit het assortiment.

Toekomstvisie.

Zichtbaar24 en Smart & Zo hebben de intentie om de duurzame samenwerking verder uit te breiden. Blijf op de hoogte. Wil je meer weten over Smart & Zo en het assortiment ontdekken? Bezoek dan de website van Smart & Zo.

Wil jij dit ook?

Vraag het Robin.

We zijn jou voor.

tekst Nationale zorggids in het grijs dat partner is van zichtbaar24

Wij zijn trots op al onze klanten! Benieuwd naar ons werk?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24