Recensies

Recensies waar we trots op zijn.

Zichtbaar24  werkt samen met meer dan 500 bedrijven groot en klein, en daar zijn we trots op! Door de jaren heen hebben we samen met onze partners online successen geboekt. Lees onze laatste recensies van klanten nu en verder terug in de tijd.

Facebook campagne

MySugarBox.

My Sugarbox is een nieuw idee, een gat in de markt. Je hoeft niet meer de deur uit om een eigen pakket met het lekkerste snoep in huis te halen. Denk aan halal snoep, vegan snoep en het lekkerste gesuikerde snoep. Ook suikervrij is mogelijk, zeker wanneer je verantwoord wilt snoepen. Het idee was er, en samen met Zichtbaar24 heeft My Sugarbox een nieuwe website laten maken, gevolgd door zowel Facebook Ads als SEO. Een unieke en multidisciplinaire samenwerking. We zijn trots op My Sugarbox als partner.

laptop met afbeelding van mySugarBox en snoepjes

Bekijk alle online marketing cases.

Of filter op een gewenste vakgebied

Klachtenportaal Zorg

Klachtenportaal Zorg is een onafhankelijke organisatie die zich richt op het oplossen van klachten voor zelfstandige zorgprofessionals en kleinschalige zorgverleners. Dit willen zij doen op een manier dat het voor alle partijen als prettig wordt ervaren.

Lees meer over onze partners >

Spar Thee

Spar Thee wilde graag haar omzet verhogen tijdens de coronapandemie. Een hele uitdaging zo wel gesteld, maar gelukkig is er veel vraag naar hun product waardoor het een realistische doelstelling is. Om deze verhoging te realiseren wilden ze graag SEA (Search Engine Advertisement) uitproberen. Ze waren al bezig met adverteren op Facebook en dit werkte succesvol, des te meer reden om uit te breiden naar SEA.

Lees meer over onze partners >

Eurocollege – Match op onderwijs

Het EuroCollege is al sinds 2018 onafgebroken aangesloten bij Zichtbaar24 en de Nationale Onderwijsgids. Een unieke samenwerking op basis van een uitgebreid mediapakket, waarmee het EuroCollege direct gekoppeld is aan alle mogelijkheden die de Nationale Onderwijsgids heeft te bieden voor bezoekers én onderwijsorganisaties.

Lees meer over onze partners >
Geen berichten meer om te tonen

We zijn jou voor.

tekst Nationale zorggids in het grijs dat partner is van zichtbaar24

Wij zijn trots op al onze klanten! Benieuwd naar ons werk?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24