Recensies

Recensies waar we trots op zijn.

Zichtbaar24  werkt samen met meer dan 500 bedrijven groot en klein, en daar zijn we trots op! Door de jaren heen hebben we samen met onze partners online successen geboekt. Lees onze laatste recensies van klanten nu en verder terug in de tijd.

Facebook campagne

MySugarBox.

My Sugarbox is een nieuw idee, een gat in de markt. Je hoeft niet meer de deur uit om een eigen pakket met het lekkerste snoep in huis te halen. Denk aan halal snoep, vegan snoep en het lekkerste gesuikerde snoep. Ook suikervrij is mogelijk, zeker wanneer je verantwoord wilt snoepen. Het idee was er, en samen met Zichtbaar24 heeft My Sugarbox een nieuwe website laten maken, gevolgd door zowel Facebook Ads als SEO. Een unieke en multidisciplinaire samenwerking. We zijn trots op My Sugarbox als partner.

laptop met afbeelding van mySugarBox en snoepjes

Bekijk alle online marketing cases.

Of filter op een gewenste vakgebied

DNI Home & Decoration

DNI Home & Decoration heeft in samenwerking met ‘Zichtbaar24 de volgende stap gezet binnen haar bedrijfsvoering: de eigen website. De website is opgebouwd uit verschillende onderdelen: projecten, inspiratie, over ons, diensten en het inplannen van een gesprek. Gestructureerd en gericht op het inspireren van bezoekers om meer te doen met het interieur. Dat was ook direct de uitdaging voor de website: het op de juiste manier enthousiasmeren van de bezoeker om te kiezen voor creatief stijladvies bij DNI Home & Decoration.

Lees meer over onze partners >

Taxi Utreg

Hoe krijg je meer aanvragen voor taxiritten online? Met een strakke WordPress website welke gefocust is op belconversies. Daarnaast om de klant te overtuigen is een review systeem toegevoegd. Met behulp van een API met Google reviews worden nieuwe beoordelingen automatisch doorgezet naar de website.

Lees meer over onze partners >
Geen berichten meer om te tonen

We zijn jou voor.

tekst Nationale zorggids in het grijs dat partner is van zichtbaar24

Wij zijn trots op al onze klanten! Benieuwd naar ons werk?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24