DNI Home & Decoration

DNI Home & Decoration

Nog meer recencies bekijken >

Recensies

DNI HOME & DECORATION - Stijlvolle interieur oplossingen

‘DESIGNING YOUR DREAM. CREATING OUR VISION.’. De slogan die staat beschreven op de website van DNI Home & Decoration. Eigenaresse Tulaiha startte al vroeg als ondernemer. Als creatief styliste is ze dagelijks bezig met het ontwikkelen van hele eigen interieurstijl. Een stijl die past bij het hogere segment; mensen die meer willen doen met hun inrichting, en hier een budget voor hebben.

DNI Home & Decoration is in staat om de wensen en voorkeuren van klanten één op één om te zetten in unieke designs. Interieur op een hoger niveau, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

Klantcase.

DNI Home & Decoration is een creatief idee, maar de basis ontbrak nog: een eigen website. De website waar potentiële klanten inspiratie kunnen opdoen, contact zoeken met DNI Home & Decoration én worden uitgenodigd om de volgende stap te zetten binnen hun eigen interieur. Tulaiha is als specialist in staat om een idee of een wens concreet te maken. Dit door middel van een moodboard, inspirerende voorbeelden, een kleurenpalet en realistic mockups. Deze creëren een unieke 3D omgeving voor de klant, waarmee hun wensen in de praktijk worden gepresenteerd.

DNI Home & Decoration heeft in samenwerking met ‘Zichtbaar24 de volgende stap gezet binnen haar bedrijfsvoering: de eigen website. De website is opgebouwd uit verschillende onderdelen: projecten, inspiratie, over ons, diensten en het inplannen van een gesprek. Gestructureerd en gericht op het inspireren van bezoekers om meer te doen met het interieur. Dat was ook direct de uitdaging voor de website: het op de juiste manier enthousiasmeren van de bezoeker om te kiezen voor creatief stijladvies bij DNI Home & Decoration.

Aanpak.

In samenwerking met DNI Home & Decoration is de website stapsgewijs opgebouwd. Zo is er actief gesproken over een unieke invulling elke pagina van de website. Het doel, de opbouw en de plek voor conversies is zo weloverwogen opgebouwd. Dit alles om de structuur van de website te bewaken en bezoekers via de gekozen paden richting de belangrijkste pagina’s te leiden. Het doel van de website? Het afnemen van een pakket en het inplannen van een gesprek.

Stijladvies wordt bij DNI Home & Decoration binnen drie pakketten aangeboden.

Op de homepagina is aandacht besteed aan de details. Ook hier komt de creatieve input van DNI Home & Decoration al goed terug. Zo zijn er inspirerende voorbeelden te zien, wordt doorgelinkt naar onderliggende pagina’s en wordt de dienstverlening in stappen getoond.

Resultaten.

De website van DNI Home & Decoration is sinds enige tijd ‘live’ en heeft haar eerste bezoekers mogen ontvangen. Het visitekaartje van het bedrijf is daarmee af en de website is overgedragen aan Tulaiha. In het verlengde hiervan is het belangrijk om in te zetten op meer bezoekers op de website, zodat deze ook in de zoekmachine stappen zal gaan maken. We zijn benieuwd naar de toekomst en wensen Tulaiha van DNI Home & Decoration alle succes met haar business.

Wil jij dit ook?

Vraag het Robin.

We zijn jou voor.

tekst Nationale zorggids in het grijs dat partner is van zichtbaar24

Wij zijn trots op al onze klanten! Benieuwd naar ons werk?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24