Kleinkunstig

Kleinkunstig

Nog meer recencies bekijken >

Recensies

Kleinkunstig.

Kleinkunstig en Zichtbaar24 werken sinds sinds eind april 2020 samen als mediapartner. Vanaf de start is een sterke klik geweest tussen de doelgroep van Kleinkunstig en de platformen van Zichtbaar24, namelijk de Nationale Onderwijsgids, Nationale Zorggids en Nationale Recreatiegids. Relaties kunnen bij Zichtbaar24 gebruikmaken van deze nieuwsplatformen en profiteren van het branche specifieke karakter. Dit heeft Kleinkunstig gedaan in de vorm van een dynamische banner en een aantal advertorials, afgestemd op de bezoekers van de verschillende platformen.

Informatie over Kleinkunstig.

‘Kleinkunstig verzorgt kunsteducatie op locatie in het voortgezet onderwijs’. De belangrijkste doelgroep van Kleinkunstig is zogezegd het voortgezet onderwijs, waar zij al beschikken over ruim 15 jaar ervaring, maar ze richten zich op een breder publiek. Dit is mogelijk door modules op maat aan te bieden. De doelstelling van Kleinkunstig is om studenten kennis te laten maken met Culturele en Kunstzinnige Vorming (CKV). Dit op een geheel nieuwe en unieke manier.

Website: https://www.kleinkunstig.nl/

Doelgroep bereiken.

Doel van de samenwerking tussen Kleinkunstig en Zichtbaar24 is het vergroten van het bereik op relevante plekken. Kleinkunstig opereert op landelijke schaal en heeft zodoende een grote doelgroep, waar de platformen van Zichtbaar24 een juiste ‘fit’ zijn. Publiceren op de Nationale Onderwijsgids stimuleert bijvoorbeeld niet alleen de zichtbaarheid en bereik van Kleinkunstig; het geeft ook een impuls aan de SEO-waarde van de Kleinkunstig website.

We zijn blij met Kleinkunstig als klant, en willen bijdragen aan hun missie en visie: studenten op een leuke manier kennis laten maken met Culturele en Kunstzinnige Vorming.

Wil jij dit ook?

Vraag het Robin.

We zijn jou voor.

tekst Nationale zorggids in het grijs dat partner is van zichtbaar24

Wij zijn trots op al onze klanten! Benieuwd naar ons werk?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24