Hoe we jouw agenda gaan vullen.

Juk Rijopleidingen is meer dan gewoon een rijschool. Ook voor jouw BE-rijlessen en motorrijlessen ben je aan het goede adres. Een samenhangende dienstverlening die elkaar versterkt! Hoewel de reguliere rijlessen storm liepen hadden de BE-lessen nog een zetje nodig. Zichtbaar24 ging de uitdaging aan. Door een nieuwe website (Jukrijopleidingen.nl) te bouwen en daarop te adverteren liep het binnen no-time vol. Maandelijks krijgt Juk Rijopleidingen 20 nieuwe leerlingen voor haar disciplines, motor, auto, aanhanger en scooter.

De behoefte was duidelijk: meer aanmeldingen. U vraagt wij leveren! Aan de start van de campagne is een landingspagina ontwikkelt De Google ads campagne ging als een raket, resulterend in 40 contactmomenten per maand en gemiddeld 12 nieuwe leerlingen. Rijschool Spaarne is zodoende ook zeer tevreden en inmiddels ook 1 jaar klant!

Op basis van de quickscan van de website van Kailash bleek het ontwikkelen van een converterende landingspagina noodzakelijk. Het is belangrijk om aan de bezoeker duidelijk te maken wie je bent en wat je te bieden hebt. Dat hebben wij naar voren laten komen op: rijschoolsucceeddelft.nl. Nadat de landingspagina af was zijn wij direct gestart met de ads. Maandelijks levert dit Rijschool Succeed gemiddeld 10 nieuwe leerlingen op. 

Klanten waar wij trots op zijn.

Wat onze klanten zeggen

4 sterren met het cijfer 4.7 wat het gemiddelde aantal reviews weergeeft

Samenwerken met Zichtbaar24

Neem dan snel contact op.

blije jonge staat voor een gekleurde z medewerker van zichtbaar24

Samenwerken met Zichtbaar24?

Neem dan snel contact op.

Afbeelding van een gekleurde g met de tekst Google Partner
blauwe certificaat van Facebook blueprint