Het is tijd om op te schalen met online marketing

MEER OMZET UIT JE WEBSHOP?

BOXR store is het merk voor jouw basic ondermode. Van boxershorts, sokken, t-shirts en onderbroeken. Door de speciale Bamboe Fiber is jouw ondermode altijd luchtig, ecologisch en duurzaam! BOXR store kwam binnen als referentie en is inmiddels niet meer weg te denken als partner. BOXR bedient (inmiddels) de markten: Nederland, Belgie, Frankrijk en Engeland. Met meer dan 5.000 tevreden klanten een schot in de roos!

Een moderne look voor een betaalbaar tarief. Wie wil dat nou niet? Vero's Fashion biedt must-have kleding aan voor vrouwen tussen de 18 en 50 jaar oud. Van zomerjurkjes en jumpsuits tot strandtassen en festivalarmbandjes. Door de musthaves op benaderbare wijze te fotograferen wist ze een sfeer neer te zetten die raakt! Dit bood ons de juiste middelen om een strakke campagne neer te zetten. Vero's Fashion zweeft tussen het Basic Economic en Pro Comfort pakket.

Ben je bang voor Corona? Last van astma, huisstofmijt of rook in je huis? Brisecare weet daar wel raad mee! De luchtreinigers van Brisecare doden de meest hardnekkige bacteriën in één zucht. Dit uit Taiwan overgewaaide product is samen ontwikkeld met artsen en voldoet aan de laatste standaard. Brisecare was al bekend met de online marketing industrie maar zocht nog naar de juiste fit. Na een aantal goede gesprekken spraken zij het vertrouwen in ons uit en dat hebben wij uitbetaald. Brisecare maakt zowel gebruik van Facebook als Google Ads.    

My Sugarbox is een nieuw idee, een gat in de markt. Je hoeft niet meer de deur uit om een eigen pakket met het lekkerste snoep in huis te halen. Suikervrij, vegan, halal en gesuikerde snoep voor bedrijven. Super duidelijk voor de geïnteresseerden en helder om op te adverteren. Het idee was er, en samen met Zichtbaar24 heeft My Sugarbox een nieuwe website laten maken, gevolgd door zowel Google Ads als Facebook Ads. Een unieke multidiciplinaire samenwerking. Wij zijn trots op My Sugarbox als partner. 

Klanten waar wij trots op zijn.

Wat onze klanten zeggen

4 sterren met het cijfer 4.7 wat het gemiddelde aantal reviews weergeeft

Samenwerken met Zichtbaar24

Neem dan snel contact op.

blije jonge staat voor een gekleurde z medewerker van zichtbaar24

Samenwerken met Zichtbaar24?

Neem dan snel contact op.

Afbeelding van een gekleurde g met de tekst Google Partner
blauwe certificaat van Facebook blueprint