Ben je er klaar voor?

Daag ons uit.

Onze diensten.

Een gespecialiseerd online marketing bureau met een multidisciplinaire dienstverlening; zo mag Zichtbaar24 wel omschreven worden. Bij ons kan je terecht voor alles vanaf SEO tot Google Ads en een nieuwe website. We bieden zowel creatieve mogelijkheden voor losse kanalen, als ook een totaaloplossing in strategie en implementatie. Een lange termijn werkwijze, waarin we elke stap inzichtelijk maken. Zo weet je waar je nu staat, en nemen we je mee bij het verwezenlijken van je online doelstellingen. Persoonlijk en transparant. Maak kennis met online marketing bij Zichtbaar24.

Wat kan je verwachten

  • Onze missie is jou ontzorgen.
  • De scherpste prijzen vind je bij Zichtbaar24.
  • Wij bieden transparantie in pakketten en werkwijze.

Bij content marketing ligt de focus op het maken en verstrekken van content die relevant is voor jouw publiek. Het doel? Zorgen dat jij jouw doelgroep aantrekt en behoudt. Door regelmatig content marketing in te zetten, achterhaal jij de behoeftes en interesses van de potentiële doelgroep. Door de content hierop aan te passen bereik jij het juiste publiek. Het gevolg: een groep mensen die interesse heeft in jouw content en eerder een product of dienst afneemt.

Zichtbaar24 beschikt over een aantal gidsen die in eigen beheer zijn, ook wel Owned Media genoemd. Hierdoor kunnen wij jou de mogelijkheid bieden om te adverteren op deze Owned Media. Op de gidsen kun je diverse vormen van content plaatsen zoals: webvertorials, blogs, vacatures, evenementen en banners. Daarnaast kun je gebruik maken van linkbuilding en genereer je extra verkeer door de mogelijkheid om te plaatsen op onze social media en de nieuwsbrief. Onze gidsen hebben een hoge autoriteits score waardoor jouw content meer verkeer genereert en je hoger in de rang van zoekmachines komt. De gidsen zijn gericht op een sector waardoor er een specifieke groep lezers op actief is die affiniteit heeft met de desbetreffende sector. Door het gebruik van onze Owned Media bereik je de juiste doelgroep op een effectieve manier!

Bij linkbuilding krijg je hyperlinks van andere websites naar jouw website. Hyperlinks worden ook wel backlinks genoemd. Backlinks zijn belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Google gebruikt backlinks om de content op jouw website te keuren. Als een link op een website met een hoge domeinscore wordt geplaatst, ziet Google de gelinkte website als een website met waardevolle content. Door het uitgebreide netwerk van Zichtbaar24, plaats je backlinks op websites met hoge autoriteits scores en veel bezoekers. Hierdoor genereer je meer bezoekers, kom je hoger in de zoekmachines en wordt jouw website als betrouwbaar gezien. Bij ons ben je op het juiste adres voor kwalitatieve linkbuilding!

Ben je op zoek naar nieuw geschikt personeel? Plaats dan jouw vacatures in de vacaturebanken! De vacaturebanken zijn te vinden in de gidsen die Zichtbaar24 in beheer heeft. Iedere gids is gefocust op een sector. Hierdoor weet je zeker dat je geschikt personeel vindt voor jouw vacatures. Begin vandaag met het werven van personeel door te starten met vacaturemarketing bij Zichtbaar24!

Zoekmachine marketing (SEO)

Bij SEO ga je voor meer-, gratis- en duurzaam verkeer! Met Search Engine Optimization bouwen wij aan jouw website om beter vindbaar te worden door de zoekmachines. De doelstelling is helder: bovenaan komen. Maar waarom? Onderzoek wijst uit dat de eerste vijf zoekresultaten 67% van alle kliks krijgen. Een goede positie in Google kost wat werk, maar de vruchten die je plukt zijn enorm. Met onze scherp geprijsde all-in-pakketten leveren wij succesvolle SEO campagnes. Wij hebben een heldere werkwijze en zorgen er met onze rapportages voor dat je altijd op de hoogte bent van onze werkzaamheden en resultaten.

 

Google Ads (SEA)

Google is de krachtigste zoekmachine ter wereld! Met meer dan 60 miljard zoekopdrachten is het niet meer weg te denken. Google Ads biedt de mogelijkheid jouw bedrijf te tonen bij de meest relevante zoektermen. Zichtbaar24 bouwt succesvolle Google Ads campagnes! Door onze vakkennis, gecertificeerde professionals, strakke werkwijze en scherpe prijzen zijn wij het beste online marketing bureau om jouw campagne aan uit te besteden. Wij bieden altijd transparantie over onze pakketten en werkwijze en door onze Google Partner status kan jij ook genieten van extra voordelen die daarmee gepaard gaan.

 

Social adverteren

Meer dan 40% van de bedrijven in Nederland gingen jou al voor. Social Media is niet meer weg te denken als advertentiekanaal! Maak jouw doelgroep bewust van jouw product of dienst. Door ons grote klantenportfolio heeft Zichtbaar24 schaalvoordelen die wij doorberekenen op jou. Zo blijft jouw social media campagne professioneel en betaalbaar! Wij bieden transparantie over onze pakketten en werkwijze. En door onze Facebook Blueprint certificering kan jij ook genieten van extra voordelen die daarmee gepaard gaan.

 

Website maken

Een website is de fundering van elke goede online marketing campagne. Daarom mag deze dienstverlening niet ontbreken bij Zichtbaar24. Onze websites zijn erop gericht jouw online marketing te versterken. Hier denken wij niet aan de toeters en bellen die jouw website vertragen. Wij maken websites die leiden tot meer views, kliks en omzet! Zoek je een website die gaat dienen als omzetkanon? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Klantervaring.

4 sterren met het cijfer 4.7 wat het gemiddelde aantal reviews weergeeft

Zoveel positieve reviews! Wat houdt je nog tegen?

We zijn jou voor.

tekst Nationale zorggids in het grijs dat partner is van zichtbaar24

Wij zijn trots op al onze klanten! Benieuwd naar ons werk?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24