Unia12

Unia12 Dineren & Borrelen

Nog meer recencies bekijken >

Recensies

Unia12.

Bij Unia12 beleef je het perfecte avondje uit in Leeuwarden. Een smaakvolle keuken, met een wisselende kaart, en unieke whiskey workshops voor een totaalbeleving. Tijdens de coronacrisis heeft Zichtbaar24 vrijblijvend advies gegeven over de invulling van reclame nu en in de toekomst.

”Unia12 is de plek voor heerlijke gerechten, borrelplanken en verschillende wijnarrangementen in een kleine & gezellige omgeving”

Opstarten na corona.

Unia12 heeft Zichtbaar24 benaderd ten tijde van de coronacrisis. Om de horeca een steuntje in de rug te geven, hebben we aangeboden een vrijblijvend advies uit te brengen over de mogelijkheden om te adverteren. Het doel van Unia12 was om ná de corona-periode, en met de heropening van de horeca, vaste en nieuwe gasten te mogen verwelkomen in het restaurant. Door exclusieve campagnes in te zetten op de regio Leeuwarden, de doelgroep te segmenteren op interesses én de juiste zoekwoorden te selecteren gaan we van de heropening van Unia12 een succes maken.

Advies op meerdere gebieden.

Bij Zichtbaar24 hebben we niet gekozen voor één strategie. We geven vrijblijvend advies en bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere strategieën. We zijn open en eerlijk over de kosten en daaruit voortvloeiende resultaten voor bedrijven. Ook in tijden dat financieel minder mogelijk is, is het namelijk belangrijk om te blijven investeren in groei en bereik.

Unia12: Dineren en Borrelen. Ontdek het op: www.unia12.nl

Wil jij dit ook?

Vraag het Robin.

We zijn jou voor.

tekst Nationale zorggids in het grijs dat partner is van zichtbaar24

Wij zijn trots op al onze klanten! Benieuwd naar ons werk?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24