de-kracht-van-social-media-marketing

De voordelen van content marketing

Content marketing is een strategie die aanzienlijke voordelen biedt voor bedrijven van elke omvang. Hieronder hebben wij enkele kernpunten die de waarde van content marketing onderstrepen, voor je opgesomd. Wil jij ook meer weten over de voordelen van content marketing? Lees dan snel verder.

Voordelen van content marketing opgesomd

 1. Verbeterde zichtbaarheid en autoriteit: Door waardevolle en relevante content te delen, verhoogt content marketing de zichtbaarheid van een merk. Het delen van deskundige informatie draagt bij aan het opbouwen van autoriteit in de branche.
 2. Opbouwen van vertrouwen en relaties: Consistente, hoogwaardige content beantwoordt vragen van het publiek en draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen. Het creëert een band tussen het merk en de doelgroep.
 3. Verhoging van conversies: Content marketing heeft een directe impact op conversies. Goed doordachte content leidt potentiële klanten door de salesfunnel en stimuleert acties.
 4. Creëren van merkpersoonlijkheid- en bekendheid: Content marketing geeft merken een stem en persoonlijkheid. Het gaat verder dan een logo en kleuren, waardoor een merk zich onderscheidt en herkenbaar wordt.
 5. Toename van organisch verkeer: Kwalitatieve content trekt organisch verkeer aan via zoekmachines. Het verbetert de zichtbaarheid en rangschikking in zoekresultaten.
 6. Stimulering van verkoop: Naast het vergroten van de websitebezoeken, draagt content marketing direct bij aan het stimuleren van verkoop. Het biedt waarde die aansluit bij de behoeften van de doelgroep.
 7. Duurzame vorm van marketing: Daar waar betaalde advertenties via Google of sociale media alleen zichtbaar zijn zolang jij advertentiebudget beschikbaar stelt, is dit niet het geval voor content marketing. Het betreft hier vaak een eenmalige investering waar je geruime periode de vruchten van plukt. Zo zorgt een link van jouw bedrijf op onze Owned Media ervoor dat jij meer verkeer genereert en ook in de zoekmachines sneller getoond wordt!

Gebruik de voordelen van content marketing voor jouw bedrijf

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heeft content marketing veel waarde voor de (online) marketing van jouw bedrijf. Bij Zichtbaar24 hebben wij jarenlange ervaring met content marketing, waardoor wij hét marketingbureau voor jou zijn! Daarnaast beheren wij ons eigen portfolio aan websites en nationale gidsen (met hoge domeinscore en autoriteit).

Owned Media van Zichtbaar24

Zichtbaar24 beschikt over haar Owned Media. Ons aanbod bestaat uit:

Hierdoor hebben wij eigen vrijheid over de invullen en marketing mogelijkheden op onze sites. Zo kun je bij ons terecht voor:

 • Linkbuilding;
 • Advertorials;
 • Vacatures;
 • Evenementen;
 • Blogs;
 • Linkruilen;
 • Banners.

Welke content plaats jij binnenkort bij ons?

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24