de-kracht-van-social-media-marketing

Content marketing bij Zichtbaar24

Welkom bij Zichtbaar24! Hét marketing bureau uit Groningen. Onze diverse dienstverlening zorgt ervoor dat er voor elk marketingdoeleinden een effectieve aanpak is. Zo hebben wij verschillende mediapartners en content experts die ervoor zorgen dat jouw organisatie meer merkbekendheid en verkeer genereert. Door het grote bereik van Zichtbaar24 en de online autoriteit van haar mediapartners bereik je de juiste doelgroep met jouw content marketing. Meer weten over content marketing bij Zichtbaar24? Lees dan snel verder! 

Wat is content marketing?

Content marketing is een bekende term in het marketing landschap, maar wat is content marketing nou eigenlijk? Content marketing is een strategische marketingbenadering die zich richt op het verspreiden van content gerelateerd aan de organisatie en hiermee het juiste publiek te bereiken en te betrekken. Binnen content marketing zijn er veel verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan video’s, blogs of vacatures. Content marketing is dus niet per se het promoten van een product. Vaak wordt waardevolle informatie verwerkt in een blog of worden vacatures geplaatst om nieuw personeel te werven. 

Waarom content marketing bij Zichtbaar24

Zichtbaar24 is mediapartner met verschillende online gidsen, zo ook de Nationale Onderwijsgids. De Nationale Onderwijsgids heeft een erg groot bereik en veel betrokkenen binnen het onderwijs bezoeken de gids geregeld. Op de gids kunnen bezoekers specifiek zoeken binnen een bepaald onderwerp, blogs lezen, vacatures bekijken of het laatste nieuws lezen binnen het onderwijs. Maandelijks zijn er op de Onderwijsgids al 130.000 bezoekers! Ook de Nationale Zorggids is mediapartner van Zichtbaar24. Met 135.000 bezoekers per maand is het de perfecte plek voor jouw content marketing. De bezoekers zijn mensen die werkzaam zijn, interesse hebben of in verbinding staan met de zorg. Naast de Nationale Onderwijsgids zijn er ook gidsen voor de volgende sectoren: transport, horeca, recreatie, zorg en bouw. Hierdoor is er altijd een juiste gids voor jouw organisatie of bedrijf om de content op te plaatsen en in contact te komen met de juiste doelgroep.

Naast de gidsen heeft Zichtbaar24 ook andere websites in beheer. Hierdoor heeft zij een netwerk aan Owned Media en kun jij jouw content breed uitzetten binnen de relevante sector. Hierdoor ontstaat er een vorm van pilar based marketing en profiteer jij altijd van de hoge autoriteit, exclusieve waarde en linkjes die Zichtbaar24 heeft gecreëerd. Door de content marketing bij Zichtbaar24 investeer je in een toekomstbestendige vorm van marketing. 

Voorbeelden van content marketing

Bij content marketing zijn er veel verschillende mogelijkheden en soorten. Hieronder lees je enkele voorbeelden van content marketing die mogelijk zijn bij Zichtbaar24: 

  • Vacatures: Op zoek naar nieuw personeel? Plaats jouw vacatures op de Owned Media van Zichtbaar24 en vind het geschikte personeel voor jouw organisatie. Het grote bereik van de gidsen zorgt voor veel verkeer en kwalitatieve sollicitanten. 
  • Evenementen: Heb je binnenkort een open dag, webinar of evenement? Plaats jouw evenement op de agenda van de door jou gekozen gids en promoot jouw evenement. Bezoekers kunnen de agenda bekijken en zien jouw evenement!
  • Advertorials: Plaats een advertorial op een van de gidsen en vergroot jouw naamsbekendheid en bereik de juiste doelgroep. Jouw advertorial wordt getoond op verschillende pagina’s en trekt het juiste publiek aan voor jouw organisatie. 
  • Blogs: Plaats informerende blogs over jouw organisatie op de gidsen en informeer jouw doelgroep. Met de blogs creëer je tevens naamsbekendheid en online aanwezigheid. 
  • Interviews; Als organisatie een interessant interview afgenomen? Plaats hem met de content marketing van Zichtbaar24 en informeer jouw doelgroep. 
  • Podcast: Ook podcasts kunnen geplaatst worden op de gidsen voor bezoekers om naar te luisteren. Podcasts zijn interessant voor de bezoekers die op zoek zijn naar interessante verhalen over de bepaalde sector.

Content marketing uitbesteden

Ben jij klaar om jouw doelgroep te bereiken en de naamsbekendheid van jouw organisatie te verbeteren? Begin vandaag nog met content marketing bij ons! Neem contact met ons op en plaats jouw content, of laat onze creatieve content marketing experts aan de slag gaan. Staat jouw gewenste vorm van content marketing er niet tussen? Geen zorgen! Wij beheren ons netwerk zelf en kunnen content op maat afstellen en vermogen naar jouw behoeften. Wij stellen graag de klant een ‘op maat’ pakket af. 

z in de kleuren paars en blauw logo zichtbaar24