Stage Communicatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende HBO (afstudeer)stage in de richting van Communicatie? Dat komt goed uit! Vanaf september 2022 biedt MediaGarant namelijk een leuke en gevarieerde stageplaats aan. Je maakt volwaardig deel uit van ons communicatieteam en krijgt de kans om je skills op het gebied van klanttevredenheid verder te ontwikkelen.

Over Zichtbaar24

MediaGarant is een online marketingbureau. Vanuit Groningen helpen wij bedrijven en organisaties al meer dan 10 jaar online succesvol te zijn. Dit
doen we op landelijk niveau, maar ook voor bedrijven die de nadruk willen leggen op een regionale markt. Inmiddels werken we samen met honderden bedrijven uit diverse sectoren.

Wat ga je doen?

Je zal je bezig gaan houden met het ontwerpen van banners, landingspagina’s en social media content. Jij bent niet bang om kritisch naar ontwerpen te kijken en door jouw klantgerichte blik weet jij onze klanten aan te sporen tot actie. Uiteraard krijg je hierbij ondersteuning van een ervaren specialist. 

  1. Ontwerpen van diverse materialen; Banners, brochures. 
  2. Input leven over de ontwikkeling van de website. 
  3. Interne marketing campagnes opstarten.
  4. Wekelijks presentatie van jouw bevindingen.

 

Spreken deze werkzaamheden jou aan, maar heb je hier geen ervaring in? Geen probleem! Jouw begeleider helpt jou graag om je dit bij te brengen. 

Stage communicatie groningen

Enthousiast?

Wij ook! We zien je graag terug op ons kantoor in Groningen. Heb je inhoudelijke vragen over de stage, dan kan je altijd contact opnemen met Dominic Brenneisen: 050 317 31 30. Je krijgt eveneens een leuke stagevergoeding bij Zichtbaar24, namelijk 300 euro per maand. Wij horen graag waarom jij de perfecte persoon bent voor de stage, dus solliciteer direct!